Алфа Рисърч

Алфа Рисърч” ООД е независима частна агенция, създадена през 1997 г. Тя извършва пълния набор от дейности, които са свързани с реализацията на социални и маркетингови проучвания. “Алфа Рисърч” ООД работи по проекти на български държавни институции, неправителствен сектор, медии, а също така и международни организации. От 2001 г. агенцията извършва проучвания на изхода на изборните секции (exit polls) и паралелни преброявания на местни и национални избори.

Проучвания:


Галъп Интернешънъл

"Галъп интернешънъл" е първата независима агенция за социални и маркетингови проучвания в България, създадена през 1991 г. От 1993 г. "Галъп интернешънъл" е член на асоциацията "Галъп интернешънъл" и регионален център за Балканите, координиращ дейността на мрежа от изследователски агенции в 6 страни от региона.

Проучвания:


Медиана

Медиана” е основана през 1994 г. Агенцията се занимава с широка гама проучвания в областта на социологията, социалните политики и маркетинга и разполага с архив от данни позволяващи да се проследяват промените в политическите и социални нагласи в обществото. “Медиана” извършва изследвания в следните области: - Политически и социални изследвания - Електорални нагласи и поведение - Маркетингови проучвания - Медийни изследвания, Изследвания на аудиторията - PR кампании - Анализи и изработване на стратегически решения.

Проучвания:

Карти, представящи степента на риск от изборен туризъм

Карти, представящи степента на риск от изборен туризъм


Разберете повече тук.
WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann